ROCAMBOLESCO #UNGA

السلام عليكم

Hye2! 
apa khabar readers yang tersayang
erk!
haha
abaikan
aku yang suka terperasan

ni meh nak habaq pasal projek for the whole class kena buat
mean one batch kena buat

before that, batch kami namanya Zenith 42

huih, bangga apa.

hang ada?

hehe, i'm joking je laa

satgi depa kata
' hang duk berapa tahun dah kat maktab, baru sekarang nak habaq nama batch? '

ngee 
aku baru teringat sebab teringat kan baju batch 

kuii

ooh back to the topic yaa,

UNGA ni means
United National Group( aku tak ingat G tu apa) Association

kalu salah, habaq mai naahh

aku tak tau kenapa dialek Kedah keluaq padahal sekolah kat Kelantan

ooo, ni,, baru balik dari Kedah
laaa

terimbau memori kat sana
rindu

sapa tak rindu negeri kelahiran dia
?

habaq maii

haritu kami ada buat fenomena shell out

apakah?

it is like makan seafood dalam tray
(kalu salah betulkan yaa)

aku tak tahu term shell out and makna nya

so, if ada sapa sapa yang tau, comment yee

--------------------------
UNGA tadi

kelas kitaorang dapat negera Italy

fuyoo

agak payah laa jugak sebab memerlukan kos yang terlampau banyak

kitaorang kena create seolah olah kelas kita orang tu macam negara Italy

ermm sound best ja

makanan, language, pakaian, even suasana

aku nak tunjuk tapi gambar tak ada sekarang

next time ya

alhamdulillah kitaorang menang untuk keseluruhan

aku in charge for photobooth 

lel!

berapa kerat ja nak ambil gambar

photobooth aku bukannya lawa sangat pun

huhu

nasib laa

by the way, past is past

time to move on

aku rasa tu je kot

anything? 
 comment, post kat cbox

okie?

may Allah bless

#aku balik kedah haritu bendang sawah habih kering kontang, kemarau
ujian dari Tuhan


Comments